Kolmistaan

POP UP-vinkki ja ihanaa uutta Uhanaa

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Kävin Tampereen reissullani (postaus siitä huomenna) SuperMukavassa Uhanan uuden kevät/kesämalliston lanseeraustilaisuudessa. Koko SuperMukava oli ensinnäkin ihana putiikki…ja niin oli kyllä – kuten promokuvista olin etukäteen jo huomannut – koko Uhanan kesäkin.

Olin jo etukäteen himoinnut vesimeloonipaitaa, mutta korvikset tulivat kyllä aivan heräteihastuksena (omistanhan noita pisaroita jo kahdet parit etukäteen). Siskolleni ostin jo etukäteissynttärilahjaksi mustat timanttikorvikset, joten koko meidän mimmiporukka taisi poistua kaupasta todella tyytyväisenä.

Joku kyseli minulta jo Instagramissa, mistä Uhanaa voi ostaa. Aika monesta paikasta, mutta yksi mielenkiintoisimmista ostopaikoista tällä hetkellä lienee MASHUP -pop up shop Basson pop up-tiloissa (Unioninkatu 25, HKI). Pop up -myymälä on tällä kertaa pystyssä 20.4.- 3.5.2015, ja sen valikoimasta Uhanan lisäksi löytyy niin muitakin vaatteita, koruja ja jopa kenkiä ja sisustustuotteitakin. Kaikkea aika ihanaa siis!

-Karoliina-

Paita ja korviket, Uhana Design (saatu) // Farkut, Nudie // Kassi, Uhana Design // Kengät, Converse

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X