Kolmistaan

Maailman söpöimmät ikkunanpesijät

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Kun pääsimme testaamaan Kärcherin WV2 plus -ikkunanpesuria muutama viikko sitten, saimme samalla myös tehtäväksemme miettiä, minkä hyväntekeväisyyskohteen ikkunat me tulisimme pesemään samalla kun voisimme lahjoittaa yhden pesurin kohteen omaksi.

Hetken mietittyämme päätimme, että meidän kohteemme löytyy aivan läheltä. Nimittäin F:n päiväkodista. F:n päiväkoti on yksityinen päiväkoti, joka ei käytä ulkopuolisia siivouspalveluita, vaan siivouksen hoitaa henkilökunnan lisäksi päiväkodin lasten vanhemmat. Tuntui sille, että kiitokseksi kaikesta hyvästä olisi ihana myös vähän keventää henkilökunnan taakkaa kevätsiivouksen osalta, ja siksi Kärcherin lahjoitus juuri heille tuntui sopivalle.

Vaikka pesuhommat oikeasti eivät lapsityölle meneetkään, oli päiväkodilla jo pari tomeraa tyyppiä, jotka halusivat testate pesuria jo aivan itsekin. Mikä loistava tapa innostaa lapset tämän homman pariin! (Ja huomioikaa myös tuo pesurin keveys : jopa lapsi jaksaa pidellä sitä!)

Moni kyseli viime postauksen jälkeen, mistä voisi ostaa oman pesurinsa. Lähimmät ostopaikathan löytyvät helpoiten täältä.

Kivoja ikkunanpesukelejä! Joko teillä on tämä kevätpuuha ehditty tehdä?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

X