Kolmistaan

Asuni huomisiin Indiedays Blog Awardseihin

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Huomenna vietetään Indiedays Blog Awardseja. Ja koska en ole erityisesti mikään gaalaihminen (Esko pakotti tännekin 😉 ), ei vaatekaapistani löytynyt valmiiksi mitään gaala-asua.

Onneksi ihanat vainio.seitsonen, sekä Lumi ehtivät hätiin, ja nyt minulla on vaatteet iltaa varten.

Vainio.seitsoselta saan päälleni ihanan trikoisen haaremihaalarin, sekä jakun, joka ”ei ole kiinnittänyt aikaisemmin erityisesti kenenkään huomiota”, ja joka ei ole koskaan mennyt  edes varsinaiseen valmistukseen. Mutta minusta se oli ihana! Juuri niin erilainen ja jotenkin hauskan leikkisä.

Koska asuni oli niin maltillisen värinen, päätin lainata Lumilta katseenkiinnittäjälaukkua, kelta-harmaa-mustaa Ida Wristlet Multicolor -laukkua. Aluksi suunnittelin laittavani korviini Uhanan uudet kelta-mustat -pisarakorvikseni, mutta nyt en tiedä, riiteleekö kaksi erilaista keltaisen sävyä keskenään. Pitää siis vielä pohdiskella.

Nyt pitäisi vielä miettiä, kuinka meikkaan ja miten väkerään hiukseni. Ensin ajattelin mennä kampaajan ja meikkaajan kautta, mutta sitten iski nuukuus. Ehkä mä osaan itsekin (sormet ristiin!).

Aurinkoista perjantaita! Tänään meillä on megasiivouspäivä. Kämppä on jotenkin räjähtänyt aivan karmeaksi, ja nyt tarvitaan luuttua ja imuria oikein kunnolla.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X