kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 25.04.2015

Nuukuusvinkki numero 6: Kilpailutus

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Minusta on hassua, että ihmiset saattavat esimerkiksi kytätä jauhelihan senttihintaa kaupassa, mutta unohtavat, että suurimmat säästöt tehdään vaikkapa sähkön, puhelinliittymän, asuntolainen marginaalin  ja vaikkapa vakuutusten kilpailuttamisella

Mikä on ollut paras ”voittosi” kilpailutusten seurauksena?

-Karoliina-

*kuva Pixabayn kuvapankista

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

Tänään lasten kanssa leipoessani sen keksin; nuukuusvinkkien kuninkaan.

Ota lapset mukaan. Anna tehdä ja oppia.
Sillä mitä enemmän nuo osaavat tehdä, käyttää ja valmistaa, sitä vähemmän heidän tarvitsee aikuisina kuluttaa ja ostaa valmiina.
Mitä nuorempina nuo oppivat, sitä vanhempinakin taitavat. Vaikka käydä viisaasti kaupassa. Tai kilpailuttaa sen sähkösopimuksen.

No se on paljon!!

Pitkänäköinen vinkki!!!

Vakuutusten kilpailuttaminen ehdottomasti. Sieltä tuli 300€ säästö siirtymällä toiseen yhtiöön. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X