kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 25.04.2015

Vihdoinkin terveellinen ja houkutteleva lastenmuromerkki!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
20 kommenttia

Muistatte varmasti viime syksyn kirjoitukseni lapsille suunnattujen elintarvikkeiden sokerimääristä. Silloinhan kummastelin sitä, miksi kaikki vähänkin lapsia houkuttelevat tuotepakkaukset sisälsivät vielä enemmän sokeria kuin vastaavat ”aikustuotteet”. Huutelin jo silloin houkuttelevien, mutta terveellisten lastentuotteiden perään, ja siksipä olen nyt todella tyytyväinen : Rukouksiini on vastattu!

Berrypicker on kotimainen muro- ja puurovalmistaja, jonka tuotteissa on kodillaan niin sisältö, maku kuina ulkoasukin. Söpöihin, lapsia innostaviin pakkauksiin, on sisällytetty vain hitaita hiilareita sisältäviä puuroja ja muroja. Sellaisia, joihin ei ole lisätty lainkaan suolaa, eikä valkoista sokeria.

Kuin pisteenä i:n päälle tulee vielä tuotteiden saatavuus ja hinta. Muropaketti maksaa 3,90 ja kuuden pussin puuropaketti puolestaan 4 euroa. Voi kai siis sanoa, että hinnat ovat todella kilpailukykyisiä ihan kaikkien muidenkin merkkien kanssa. Ja arvatkaapa mitä? Näitä tuotteita ei tarvitse etsitä edes erikoisliikkeistä, vaan ne ovat saatavilla ihan tuolta S- ja K-ryhmien tavallisilta ruokakauppahyllyiltä.

Lopuksi vielä: Sain kuvissa näkyvät pakkaukset sekä puuroa, että muroja testiin, mutta onpahan noita tullut itsekin jo kaappiin ostettua. Yhteenveto: Tämä ei ole siis millään tavalla mainos tai yhteistyöpostaus. Satun vaan olemaan niin äärettömän innoissani, että joku fiksu suomalainen tajusi tarttua tähän markkinarakoon. Hyvä Berrypicker!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (20)

Entäs maku?
Uppoaako pikkukansaan?

Noita puuropusseja meillä ei käytetä muutenkaan, sillä puuro tulee keitettyä ryyneistä, hiutaleista tai jauhoista ihan itse. Mutta muroja lapset syövät silloin tällöin.

Kiva juttu nuo murot, täytyy ehdottomasti kokeilla. Mutta en voi ymmärtää tuota annospusseissa pakattua puuroa?!. Kuinka vaikea on keittää hiutaleista itse ja lisätä esim. Bonnen soseita makua antamaan. Varmasti halvempaa, ympäristöystävällisempää ja yhtä ellei jopa terveellisempää.

Kotioloissa puuropussit eivat ehka ole jarkevin valinta, jos joka paiva (tai ainakin tosi usein) puuroa mielii, mutta matkalla nuo on aivan mahtavia, suorastaan valttamattomia! Tosin Berrypickerin uudet tuotteet jaavat meikalaisille vain haaveeksi, kun asutaan niin kaukana. Te muut, nauttikaa! 🙂

Peukku tälle!
Puuro kiehuu kattilassa ja marjat voi päälle kaataa puutoa jäähdyttämään vaikka pakastimesta

Just näin! Pienille hätähousuille ihan paras keino saada puuro heti nenän eteen syöntilämpimäksi 🙂

Noi murot kyllä menee testiin, heti kun bongaan kaupasta! Kiitos vinkistä!

Nyt minä lankesin blogimainontaan, vaikka toki etsinnässä on ollut taaperolle maistuvat murot, aamu- ja välipalaksi. Kertomasi hinta houkutti, joten ostin paketin(350g) mustikkamuroja meidän isosta Cittarista – hintaan 6,70€!:O Ei näyttänyt hinta hyvältä kassalla, kun kyseessä oli maistelukokeilu. No, onneksi maistui!

Apua,
6,70 on kyl ihan liikaa muroista (vaikka olisi kuinka superia)
Missäköhän löytyy noilla blogissa mainituilla hinnoilla?

Muroja en ole maistanut (gluteenia), mutta hyvin uppoaa F:lle. Puuroa olen maistanut itsekin. Todella hyvää!

Kyse ei varmaankaan ole vaikeudesta vaan nopeudesta ja helppoudesta. Tämähän on muuten tuorepuuropussi, eli maitoa/vettä ei tarvitse keittää, ts. energiaa kuluu vähemmän. Mutta molempi parempi 🙂

Ole hyvä 🙂

Mitä kummaa? Mun pitää selvittää nyt tämä hinta-asia. Tämä mainitsemani suositushinta kerrottiin mulle showroomilta, joka tuotetta esittelee. Ja samalla hinnalla itse olen myös netistä tilannut. http://berrypicker.fi/shop/

Ja eri kaupoista ympari maailmaa! 🙂

Voi vitsi. Sitten nämäkään ei käy. Mitä mieltä Karoliina olet tästä? Sä olet kuitenkin nimenomaan noista sokereista paljon puhunut? Löysin muuten meidän k-kaupasta jonkun pienen suomalais valmistajan muroja, joissa vaan vilja + kuivattu hedelmä. Ei yhtään lisättyä sokeria. Tosin eri asia kelpaako lapselle.

Selvitän hinta asiaa hieman. Berrypickeriä on vielä myynnissä vanhoissa pakkauksissa, joissa tuo korkeampi VANHA hinta. Vanhat pakkaukset olivat käsinpakattavat ja siksi tuotteen hinta muodostuin kuluttajalle kallis. Koska halusimme kuluttajalle sopivamman hinnan teimme pakkausuudistuksen. Samalla myös murojen makua kehitettiin entisestään puuttumatta kuitenkaan ravitsemuksellisesti hyviin ominaisuuksiin. Kaksi eri hintaa on siis noin. kuukauden kestävän siirtymäkauden ongelma.

Tuorepuuro on tarkoitettu ensisijaisesti valmistettavan kylmään maitoon, mutta sen voi myös sekoittaa kuumaan mikäli haluaa lämmintä puuroa. Kaurahiutaleet on esikypsennetty höyryttämällä, joten varsinaista keittämistä ei tarvita. Näin tuorepuurosta voi nauttia missä vain. Maidon voi myös korvata kaura- tai soijamaidolla.

Siis pitäisi saada ihan tavallisista S- ja K-kaupoista ympäri maan 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X