Kolmistaan

Nuukuusvinkki numero 7 : Lainaamistalous

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Olen kuullut taloyhtiöistä, joissa yhteisöllisyys on vedetty niin pitkälle, että taloyhtiöllä on yhteinen lainauslista. Jokainen asukas voi kirjoittaa listalle ne käyttötavarat ja vempeleet, joita on valmis lainaamaan naapureilleen. Idea on minusta nerokas!

On nimittäin aivan turhaa, että saman kerrostalokaton alla on vaikkapa kymmeniä painepesureita, porakoneita tai mehumaijoja, jos jokaista niistä käytetään vain muutaman kerran vuodessa, ja jotka vievät kaiken lisäksi tilaa ja rahaa.

Meidän taloyhtiömme ei ole vielä edennyt lainauslistavaiheeseen, mutta se olisi minun haaveeni joku päivä.

Miten teidän naapureidenne kanssa lainaamiset hoidetaan? Vai hoidetaanko mitenkään?

-Karoliina-

*kuvat valmistajien kuvista

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

X