Kolmistaan

Sängyssä koolla on väliä

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Esko postasi pari viikkoa sitten siitä, kuinka uusi Unikulman sänky on muuttanut hänen nukkumistottumiksiaan huimasti. Ennen sohvalla nukkunut mies on palannut takaisin sänkynukkumisen pariin!

Vaikka olenkin omasta mielestäni hyväuninen, ja ajattelin, ettei sängyllä ole minulle merkitystä, olen joutunut perumaan sanani. Kun ensimmäisen kerran köllähdin uuteen petiimme, aloin ihan oikeasti nauraa ääneen. Oman painon ja selän mukaan tehdyssä sängyssä makaaminen tuntui vaan niin mahtavalle kokemukselle!

Eniten minua yllätti se, kuinka nukkumismukavuus voi todellakin olla muutamista senteistä kiinni. Ennen meillä oli alkovissa 140 senttiä leveä sänky, koska tilan ollessa 158,5 senttiä leveä, standardimittainen 160-senttinen sänky ei olisi mahtunut. Nyt kun Jaksa paremmin -prokkiksen aikaan meidän sänky tehtiin mittatilauksella, saimme lisää nukkumatilaa 16 senttiä. Nykyinen sänkymme kun on sen 156 senttiä leveä.

Ja voi kuinka nuo 16 senttiä ovatkaan merkittävät. Enää ei tunnu sille, kuin hartiat olisivat ahtaalla ja tila liian pieni. Tuntuu ihan sille, kuin tilaa olisi tullut lisää vähintään 50 senttiä. Aika huikeaa!

Olen kuullut perheistä, joissa perhepeti onnistuu 140 senttiäkin kapeassa sängyssä, ja taas niistä, jossa jokainen vaatii melkein metrin omaa tilaa. Mikä koko tekee sinut tyytyväiseksi?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X