kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 06.05.2015

Kuukauden ripsipidennysvinkki: Silmämeikin valinta

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Tämän kuun ripsipidennysvinkkini liittyy meikkiin ripsipidennysten kanssa. Itsehän todella harvoin meikkaan silmiäni ripsipidennysten kanssa, koska juurihan se, ettei meikkiä tarvita, on oma motiivini käyttää ripsipidennyksiä.

Joskus kuitenkin on tilaisuuksia, joissa täytyy olla erityisen huoliteltu. Tai sitten ripsihuoltoväli on venynyt liian pitkäksi, ja minun tulle täyttää meikillä ripsikoloja.

Tätä meikkivinkkiä en ole saanut keneltäkään ammattilaiselta, vaan havainto on aivan omani. Ripsipidennysten kanssa ei minun mielestäni nimittäin kannata käyttää nestemäisiä rajauksia, koska niiden poistaminen on haastavaa ja samalla ripsiä saattaa irrota liian paljon. Siksi suosinkin rajauksen tekemiseen luomiväriä, koska se ei samalla tavalla jämähdä ripsityveen. Muutenkin kaikki ”kuiva silmämeikki” on helpompi poistaa kuin nestemäinen meikki.

Näillä ohjeilla uuteen päivään 🙂

-Karoliina-

*Karoliinan ripsipidennykset toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin, Xtreme Lashesin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (1)

Joo olen huomannut saman että ei kannata mennä laittaa millää nestemäisellä rajauksia.. baari illan jälkeen väsyneenä koitat hinkata niitä ja ne ei lähde kyllä mihinkään. seukki päivänäkin vielä niitä rajauksen rippeitä sieltä löytyy. 🙂 muutenkin kyllä luomivärin poistaminen on työlästä ilman että ripsiä lähtee. Silti ripsientekijäni sanoo, että silmien pesu vedellä ja pesuaineella on ehdotonta! Ripset keräävät hikeä, rähmää ja muuta likaa tyveen ja silmätulehduksen vaara kasvaa. Itse aina vältän silmien kastelua viimeiseen asti koska se on todella kivuliasta 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X