Kolmistaan

Kuukauden ripsipidennysvinkki: Silmämeikin valinta

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Tämän kuun ripsipidennysvinkkini liittyy meikkiin ripsipidennysten kanssa. Itsehän todella harvoin meikkaan silmiäni ripsipidennysten kanssa, koska juurihan se, ettei meikkiä tarvita, on oma motiivini käyttää ripsipidennyksiä.

Joskus kuitenkin on tilaisuuksia, joissa täytyy olla erityisen huoliteltu. Tai sitten ripsihuoltoväli on venynyt liian pitkäksi, ja minun tulle täyttää meikillä ripsikoloja.

Tätä meikkivinkkiä en ole saanut keneltäkään ammattilaiselta, vaan havainto on aivan omani. Ripsipidennysten kanssa ei minun mielestäni nimittäin kannata käyttää nestemäisiä rajauksia, koska niiden poistaminen on haastavaa ja samalla ripsiä saattaa irrota liian paljon. Siksi suosinkin rajauksen tekemiseen luomiväriä, koska se ei samalla tavalla jämähdä ripsityveen. Muutenkin kaikki ”kuiva silmämeikki” on helpompi poistaa kuin nestemäinen meikki.

Näillä ohjeilla uuteen päivään 🙂

-Karoliina-

*Karoliinan ripsipidennykset toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin, Xtreme Lashesin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X