Kolmistaan

Mitä pukea lapselle välikauden ja kesälämpimien välissä?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Sanotaan, että Suomessa on neljä vuodenaikaa. Mutta jos miettii lapsen pukemista ulkoiluun, on vuodenaikoja ainakin viisi, sillä välikausitamineiden ja varsinaisten hellekelieän välillekin on keksittävä ulkoiluun sopiva vaatetus.

Olen tullut siihen tulokseen, että ainakin F:lle parhaat viidennen vuodenajan ulkovaatteet ovat verryttelypuku/fleecetakki, lenkkarit, ohut pipo ja hansikkaat. Tai vaihtoehtoisesti kollarihaalari, lippis ja kangaskengät.

Ihan mielenkiinnosta : Kuinka itse puet lapsen näille 15 asteen säille esimerkiksi päiväkotiulkoilulle? Onko mukana jokin suoja-asu ulos, vai ovatko lapsenne esimerkiksi samoilla housuilla niin ulkona kuin sisälläkin?

-Karoliina-

// sammakkopipo, Me&I // rusettipipo, Papu (saatu) // haalari, Metsola // fleece-takki, Polarn O. Pyret (saatu) // Adidaksen verkkatakki, Stadium // kangaskengät, H&M // lenkkarit, Stadium //

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X