Kolmistaan

Meidän helatorstaimme näytti tälle…

Teksti: Karoliina Pentikäinen


Onpa erikoinen tämä arkivapaa. Niin hassua muutaman työpäivän jälkeen olla yhden päivän lomalla.

Oikeastaan viikonloppu keskellä viikkoa alkoi jo eilen, kun olimme Eskon ja muutaman kaverimme kanssa Tavastialla katsomassa ihan huikeaa bändiä: Steve ’n’ Seagullsia. Niin hyväntuulista, taitavaa ja innostavaa porukkaa saa kyllä hakea. Ja pitihän sieltä tuoda F:lle tuliaisiksi fanilippiskin. (Ja pakko mainita, että bändillä on TIETYSTI Hankasalmi-kytkös ja -juuria!)

Tämä torstai meni sitten Eskolla juoksuhommien parissa, kun hän osallistui SuuntoSalomon-tiiminsä kanssa Bodom Trailille. Minä ja F sen sijaan hummailimme kotona yöpuvussa vaikka kuinka pitkään. F piirteli, pelasi NampaForestia (muistakaa muuten osallistua skabaan täältä), leikki Barbieilla ja paljon muuta. Minä sen sijaan tein töitä. Paljon. Tämä on kyllä ehdottomasti kiireisintä aikaa opehommissa.

Niin ja jääkaappiahan tietystikään ei oltu osattu etukäteen täyttää, joten kuvittelin, että F:n ja minun täytyisi lähteä vähän pidemmän matkan päähän ruuanhakureissulle. Mutta mitä kummaa? Lähi-S-market olikin auki. Jes! Saatiin samalla kauppareissulla vähän kotihoitorohtoja, koska F:n nenä vuotaa TAAS. Ja minun kurkkuni on kipeä TAAS. Aika kurjaa, etten sanoisi!

Miten teidän helatorstainne sujui?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X