Kolmistaan

Punkkirokote: Ylireagointia vai fiksua toimintaa?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Esko halusi viime kesänä välttämättä ottaa itselleen ja F:lle punkkirokotteet. Minä maalaismimminä pidin koko touhua naurettava ylireagointina. Olen koko lapsuuteni huidellut metsissä, eikä punkeista ole puhuttu tuon taivaallista. Niinpä jätin itseni rokottamatta.

Esko ja F ottivat kuitenkin Punkkibussissa itselleen punkkirokoteohjelmaan kuuluvat kaksi rokotetta viime kesänä, ja tänä kesänä olisi vuorossa vielä kolmas tehosterokote. TBE-rokotehan suojaa ihmistä siis puutiaisaivokuumelta, sairaudelta, josta on ollut viime vuosien aikaan uutissa vähintään yhtä monta kauhukertomusta kuin borrelioosistakin.

Nyt pohdin, miten itse toimisin tänä kesänä rokotteen suhteen. Miten teidän perheessä on toimittu punkkirokotteen suhteen?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X