Kolmistaan

Mies, joka käytti salaa puolisonsa kasvorasvoja + ARVONTA!

Teksti: Karoliina PentikäinenKenelle muulle on käynyt niin, että kun olet ostanut jonkin oikein hyvän kasvorasvan tai –puhdistuksen, sen sisältö alkaa salaperäisesti hävitä kylppärin kaapista?

Niin kauan kun muistan, Esko on pihistellyt minun rasvojani. Ottanut muka ”ihan vaan pari kertaa” jotain ihanaa voidetta, vaikka todellisuudessa hän on käyttänyt sitä viikkoja ja kuukausia päivittäin.

En tiedä, onko ihonhoito vieläkin suomalaismiehelle vierasta, vai mikä siinä on, ettei omia kasvohoitotuotteita voi niin helposti hommata.

Onneksi aika monista alun perin naistenkosmetiikkasarjoista on kuitenkin tullut jo ”miesversioita”. Niitä vähän miehekkäämpiä pakkauksia miehekkäämmillä tuoksuilla, jotta mieskin voisi sieltä kaupan hyllyltä rasvan mukaansa poimia. Ihan pokalla.

Esko sai testiin vähän aikaa sitten Nivea Men Cremen, jossa koostumus on sama kuin perus-Cremessä, mutta johon on lisätty vähän maskuliinisempi tuoksu. Itsehän olen käyttänyt perinteistä Nivea Creme F:lle ja minulle jo vuosia, mutta nyt Eskokin innostui tuotteesta.

Eskolle, kuten varmasti melkein kaikille miehille, kasvojenhoitorutiinien tärkeimmät kriteerit ovat helppous, nopeus ja tehokkuus. Ja siihen hommaanhan Nivea Men Creme onkin juuri sopiva tuote: Samalla voiteella voi vedellä kasvot, kädet ja vartalonkin aamuin illoin. Se kosteuttaa, muttei aiheuta näppylöitä. Niin ja rauhoittaa kasvoja vielä parranajonkin jälkeen. Kätevä tuote henkilölle, joka ei halua tuunata kylppäristä muutamaa minuuttia kauempaa.

Kaikkien naisten voiteita pihistelevien miesten vuoksi arvonkin nyt kolme Nivean Men tuotepakettia juuri miehille. Kerro, kenelle paketin haluaisit antaa, ja olet mukana arvonnassa. Tarvitseeko Nivea Men –pakettia sinä itse, miehesi, isäsi vai joku muu tärkeä uros?

Arpaonnea!

-Karoliina-

// Tuotepaketit arvotaan keskiviikkoaamuna 20.5.2015 klo 7.30! //

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X