Kolmistaan

Koukussa ja pahasti

Teksti: Karoliina PentikäinenJoskus mietin, mikä mun päässä oikein viiraa, kun kaunein kuvio jonka tiedän, on raitakuvio. Ja vieläpä se musta-valkoinen raidallisuus. Niin nähty, niin tuttu ja silti kuitenkin joka kerta niin sykähdyttävä yhdistelmä.

Meiltä musta-valkoista raitaa löytyy tooooodella monesta paikasta. Tyynyistä, matosta, verhosta, suihkuverhosta, Marimekko-mekosta, Marimekko-paidasta, julisteista, sukista ja nyt myös uudesta lempivaatteestani, Kainolta saadusta Pilvipouta-neuletunikasta*.


Olen joskus pohtinut, voisiko joku muu kuvio syrjäyttää musta-valkoiset raidat. Että miten olisi pallojen, salmiakin tai siksakin voitto…Mutta vaikka nekin ovat kivoja, ei raitoja taida voittaa mikään.

Kuka muu on koukussa raitoihin?

-Karoliina-

*saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X