Kolmistaan

Karoliinan kesäiset kosmetiikkasuosikit

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Kesällä iho ja hiukset tuntuvat ihan erilaiselle kuin talvella. Ja niin myös kosmetiikkatuotteilta haluaa, ainakin osin, jotain muuta kuin tammikuussa. Kesän kosmetiikkasuosikkini ovat:

  • Vita Liberata –itseruskettava mousse (medium). Kerrankin itseruskettava, joka ei haise, ja joka ei tee keltaista lopputulosta! Kiitos tästä vinkistä te, jotka tuotteesta mainitsitte, kun kyselin aiheesta täällä. (Olen vedellyt tätä muuten myös kasvoille, vaikka kyseessä taitaakin olla oikeasti vain vartalotuote. Ihan hyvin on toiminut!)
  • Giorgio Armanin Si –tuoksu. Kiitos Mimmi, joka nuuskuttelit nenäsi karrelle Eckerö Linellä kanssani taannoin, jotta lopulta löysin mieleiseni tuoksun.
  • Vaseline Spay & Go –vartalosuihke*.  Laiskurirasvaajan lempparituote! Myös F rakastaa tätä, koska painepullosta voi vaikka suihkauttaa hymynaamakuvion ennen voiteen levitystä.
  • Lumenen CC-voide. Kevyt aurinkosuoja ja ihoa tasoittava vaikutus samassa tuotteessa. Talvella joskus nuo meikkien aurinkosuojat vaan naurattavat, mutta näin kesällä niistä on hyvinkin kiitollinen.
  • Balmainin hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Tämä on tuote, jota todellakin voi sumutella myös kuiviin hiuksiin. Selvittää takut, ei lähmää ja tuo jo ”päivän vanhoihinkin hiuskiin” uutta kiiltoa.
  • Alga Marisin UVA- ja UVB-suojan sisältämä suihkutettava aurinkosuoja (30).* Plussaa ekologisuudesta ja pumppupullosysteemistä.

Mitkä ovat sinun lempituotteesi kosmetiikan puolelta näin kesäisin? -Karoliina- *saatu

 

Lue myös

X