Kolmistaan

Toisia ilahduttavat ihmiset ovat kaikkein onnellisimpia!

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Olen viime aikoina lukenut montakin lehtijuttua siitä, kuinka ne ihmiset, jotka auttavat toisia ihmisiä, ovat kaikkein onnellisimpia. Ne, jotka antavat omistaan, ilahduttavat muita ja toimivat pyyteettömästi, ovat niitä, jotka lopulta saavat itsekin enemmän kuin oman edun tavoittelijat.

Kun Ingman-jäätelöt sitten lanseerasivat vähän aikaa sitten Hymyn resepti -kampanjansa, ajattelin, että tässä on todellakin asia, jossa haluan olla mukana. Sen lisäksi, että rakastamalla rakastan Ingmanin uutta kesäjädemakuja, Metsän mustikat- ja Valkoinen kuningatar -jätskejä, olen sitä mieltä, että Ingman on käyttänyt näkyvyytensä täydellisesti. He ovat tuotteensa lisäksi halunneet toimia omalta osaltaan paremman mielen lähettiläinä.

Onkin siis suuri ilo, että näin bloggaajana pääsen toivottamaan teille hymysanomaa. Ja te taas pääsette antamaan hymyjä niitä ansaitseville. Ai mistäkö on kyse? Minäpä kerron.

  1. Mieti, mikä perhe ansaitsisi sinusta neljä ilmaisranneketta Lintsille 19.9.2015 pidettävään Ingman-jäätelön Linnanmäki-päivään. Kun olet saanut mieleesi hymypäivän ansaitsevan perheen, ilmoita heidät mukaan (perusteluineen!) tällä lomakkeella.
  2. Kirjoita hakemuksen perään myös omat yhteystietosi, koska kaikkien ilmoittaneidenkin kesken arvotaan niin ikää lippuja Ingmanin ja Lintsin yhteiseen päivään.
  3. Ja jos haluat luoda hymyä ympärillesi vielä enemmän (ja samalla tuplata voittomahdollisuutesi), lataa Instagramiin kuva hästägillä #hymynresepti, ja ole niin ikää mukana Lintsi-päivän lippujen arvonnassa.

 

Eikä siinä vielä kaikki (TV-Shop –äänellä). Kerro tähän postauksen alle oma kesäjädesuosikkisi, ja ole mukana arvonnassa, jolla voit voittaa neljä ranneketta samaiseen 19.9.2015 järjestettävään Ingman-päivään Linnanmäellä.

Hymyä 🙂 Siitäkin huolimatta, että kesäjädet on pitänyt vielä tähän asti syödä kuravaatteet niskassa.

-Karoliina-

Edit: Arvonta-aikaa keskiviikkon 17.6.2015 klo 7.00 asti.

 

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

X