Kolmistaan

Meidän mökkijuhannuksemme

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Kun heräsin tänä aamuna, tajusin, että olemme olleet taas kerran viikon jo reissussa. Viime maanantaina lähdimme aamulennolla Ouluun (siitä lisää myöhemmin tällä viikolla) ja siellä vietettyjen päivien jälkeen suuntasimme suoraan Hankasalmelle minun lapsuudenkotiini ja mökille.

Sää on ollut huono. Ja se on kyllä nyppinyt. Harmittaa, kun F kyselee koko ajan: ”Milloin se kesä alkaa?”, ”Koska pääsee uimaan?” tai ”Sitten kun on kesä, voi olla vesisotaa”. Voi reppana. Se sitten-kun-on-kesä on nimittäin jo tässä. Vaikkei kyllä itsekään uskoisi,

Mutta onpa ankeassa säässä ollut jotain hyvääkin. Juhannus oli nimittäin todella rentouttava kokemus, kun ainoat asiat, mitä pystyi tekemään, oli lukeminen ja syöminen. Niin ja nukkuminen. Mummo ja pappa ottivat taas F:n vetovastuun, joten minä ja Esko nukuimme joinakin aamuina jopa yhteentoista. Yhteentoista!

Mökkisaunaa lämmitettiin, krokettia pelattiin, järvessä pulahdettiin ja nukahdettiin linnunlauluun. Aika hyvillä mielin voi siis jo huomenna palata hetkeksi Helsinkiin ja äksöniin.

Miten teidän juhannuksenne sujui?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X