kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 21.06.2015

Meidän mökkijuhannuksemme

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Kun heräsin tänä aamuna, tajusin, että olemme olleet taas kerran viikon jo reissussa. Viime maanantaina lähdimme aamulennolla Ouluun (siitä lisää myöhemmin tällä viikolla) ja siellä vietettyjen päivien jälkeen suuntasimme suoraan Hankasalmelle minun lapsuudenkotiini ja mökille.

Sää on ollut huono. Ja se on kyllä nyppinyt. Harmittaa, kun F kyselee koko ajan: ”Milloin se kesä alkaa?”, ”Koska pääsee uimaan?” tai ”Sitten kun on kesä, voi olla vesisotaa”. Voi reppana. Se sitten-kun-on-kesä on nimittäin jo tässä. Vaikkei kyllä itsekään uskoisi,

Mutta onpa ankeassa säässä ollut jotain hyvääkin. Juhannus oli nimittäin todella rentouttava kokemus, kun ainoat asiat, mitä pystyi tekemään, oli lukeminen ja syöminen. Niin ja nukkuminen. Mummo ja pappa ottivat taas F:n vetovastuun, joten minä ja Esko nukuimme joinakin aamuina jopa yhteentoista. Yhteentoista!

Mökkisaunaa lämmitettiin, krokettia pelattiin, järvessä pulahdettiin ja nukahdettiin linnunlauluun. Aika hyvillä mielin voi siis jo huomenna palata hetkeksi Helsinkiin ja äksöniin.

Miten teidän juhannuksenne sujui?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

Kun ei kerran joulu ja juhannus sään puolesta toisistaan eroa, päätin tehdä joulusiivouksen kerrankin ajoissa ja siivosin juhannuksen ajan kaappeja ja komeroita.

Iltoja! Oikein hyvää tekemistä…Oli kyllä aikamoiset säät…:) Josko tästä hieman alkaisi lämpenemään…

Moikka Emilia…Sweetpantsit…

Minkä merkkiset housut Eskolla on?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X