Kolmistaan

Kotiseutuni ylpeys: Omat festarit! Perjantai-illan tunnelmat kuvina.

Teksti: Karoliina Pentikäinen

 

Lapsuudenkotini kotipaikkakunnalla Hankasalmella on järjestetty vuodesta -96 asti maailman ainoat vuotuiset skifflemusiikkifestarit. Kihveli Soikoon, tai siis kotoisemmin vain ”Kihveli” on kuulunut elämääni siis niin kauan kuin muistan.

Lapsena olen ollut Kihveli-leirillä, narubassokurssilla, Kihveli-torilla esiintymässä ja eturivissä jamittamassa Pentti Rasinkangasta. Isompana Kihveli-menoihin kuului joko salapullo puskassa tai sitten talkootyöt kamujen kanssa. Hyviä muistoja molemmista!

Monena aikuisvuotenani Kihveli on kuitenkin jäänyt väliin, koska pahuksen Ilosaari on tupattu samalle viikonlopulle. Niin käy myös tänä viikonloppuna, mutta koska perjantai-Kihveli pääesiintyjä oli aivan huikea Steve ’n’ Seagulls, päätimme, että kihvelöimme ensin perjantain Hankasalmella, ja suuntaamme vasta nyt lauantaiaamuna Joensuuhun.

Olipahan huikea keikka ja ihana tunnelma! On se vaan aina yhtä maagista huomata, kuinka hiljainen Aseman kylä muuttuu aina yhdeksi viikonlopuksi kesässä kansainväliseksi festaritatamiksi. Ja vanhat koulukamut, nehän on timanttia!

Kihveli 4ever, Hanksu 4ever!

(Nyt Joejensuu…Kuka tulee myös?)

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X