kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 24.07.2015

Viikon kirppislöytö: Ekat kahvikupit unelmakokoelmaani!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
5 kommenttia
TUOTE Neljä kahvikuppia, pohjassa teksti Staffordshire Potteries LTD. Made in England.
OSTOPAIKKA Hankasalmen KihveliKirppikseltä
HINTA 3e (Ja samaan hintaan mukaan olisi tullut myös aluslautaset, mutta jätin ne suosiolla kierrätyspöytään, koska en tarvinnut niitä).
KÄYTTÖKOHDE Aamukahvikupeiksi
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET Pesu tiskikoneessa.
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA Meillä on kahvimukeina tähän asti ollut vain jättimäiset Arabian Taika-mukit, joten pienemmät kupposet tulivat tarpeeseen. Nämä mukit aloittivat myös haaveeni ihanien ja erikuvioisten kahvikuppien kokoelmasta. Todella KonMari-henkistä, öh öh!
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE 3/5. Yksi mukeista oli hieman haljennut, joten järkiostos tämä ei ollut. Mutta voi kuinka hymy tulee aamulla huulille, kun saa juoda aamukahvin tämmöisestä kaunottaresta.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (5)

just noita mä varmaan kattelin kerran kuopion bussin ikkunasta 🙂

jyväskylässä paras kirppari hmm… itsepalvelukirppiksistä varmaan kirpparilla.fi, iso ja monenlaista tavaraa. tykkään myös sovatekistä siinä kulmilla ja kirrin spr:stä 🙂

sovatekin vieressä on joku uusi ”oikea kirppari”, jossa olen käynyt vaan kerran, mutta sielläkin näytti olevan aika hyvää, vanhaa tavaraa. samoin keskustaan on tullut joku uusi kilppari kirppari kilpisenkadulle, joka pitäis testata!

Hanksun kirppis on musta tosi hyvä! Samoin Lievestuoreella on yksi kirppis (nimeä en muista), joka on todellinen aarreaitta. Tosin se taitaa olla aika harvoin auki. Mikä on muuten sun kirpparisuosikki JKL:ssä?

Eikö 🙂 Joka aamu ilolla otan tämän kupin, kun teen itselleni kahvit!

ihanat!! mäkin hamstraan kirppareilta astioita vaikka samaan aikaan tavaramäärä ahdistaa… äh mitkä ongelmat 😀 toi kirja kuulostaa hyvältä, saisinpa mäkin miehen mukaan siivoustalkoisiin! taitaa olla turha toive tässä huusholliss…

mun on muuten pitänyt pitkään käydä hankasalmella ja muissa pikkupitäjissä kirpparikierroksella, jyväskylässä kun asustelen. se olisi oivaa maakuntamatkailua, kun saisi aikaiseksi 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X