Kolmistaan

F:n huone ja uudet Ikea-kalusteet

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

No tältä F:n huoneessa nyt näyttää. Aikamoinen muutos minusta edelliseen. F:n vanha katossänky myytiin tutuille (koska sitä ei voinut laittaa ikkunan eteen) ja tuolit ja pöytä menivät Cafe Köketin lasten leikkipaikan rekvisiitaksi.

Uusia kalusteita F:n huoneessa on siis Gulliver-sänky, pukkijalkainen työpöytä, Ekby Gällö -seinähyllykkö ja pari värikästä uutta laatikkoa vanhaan Trofast-lipastoon. Niin ja Ombrellinosta ostettu Camilla Lundstenin kissajuliste.

Olen niin tyytyväinen tähän muutokseen. Tuntuu sille, että nyt kun katossänky ei latista huonetta alaspäin, huoneen korkeus pääsee paremmin esille.

Kivaa perjantaita! Mitäs viikonloppusuunnitelmia? Huomenna Skideille, eikö vaan? Eskohan on Skideillä Vimman lettipisteellä ja Ipanaisen kirppispöydässä puolestaan myydään F:n vanhoja vaatteita. Nähdään 🙂

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

X