Kolmistaan

Bellaelämän 1-vuotissynttärit !

Teksti: Karoliina Pentikäinen


Tasan vuosi sitten jännitti aika kovasti. 1.8.2014 jätin nimittäin taakseni Kaksplus-ajat ja siirryin tänne bellalaiseksi kirjoittaen ekan postaukseni tälle alustalle.

Mietin, löytävätkö vanhat lukijani perille? Entä onnistuuko suunnittelemani blogin elvytyksestä ja uudistamisesta, ja miten ammattimaisempi bloggaaminen esimerkiksi kamppisten osalta minulta luonnistuu.

Vuodessa on tapahtunut kauhean paljon. Olen päässyt mukaan mitä kivimpaan Bellan jengiin, olen löytänyt oman tapani blogata ja olen tutustunut uusiin ja taas uusiin yhteistyökumppaneihin. Olen myös antanut Eskolle mahdollisuuden kirjoittaa tänne, joka on rikastuttanut niin blogin sisältöä kuin bloggaamistakin. Vaikka päävastuu sisällöstä, käytännönasiat, aikataulutus ja suurin osa teksteistä ovatkin minun vastuullani, on ihanaa, että osan päivistä voin makoilla laakereillani, kun Esko hoitaa postaamisen. Niin ja olemme saanet iltoihimme lisää kivoja keskustelunaiheita, kun uusia blogi-ideoita voi pyöritellä kahden pään kautta.

Vuosi on tuonut mukanaan onnistumisia ja erehdyksiäkin. On ollut mahtavaa huomata se, että tuottamallamme sisällöllä on oikeasti lukijakuntansa. Ja vieläpä sellainen, joka lisääntyy tasaisesti koko ajan. Vuosi sitten tänään olin ladannut blogin Instagram-sivuille kokonaisuudessaan parikymmeetä kuvaa (ja vastustin koko paikkaa täysillä). Nyt teitä seuraajia on sielläkin jo yli 6000 ja instaaminen on minusta hauskaa hupia, bloggaamisen jatke (Pitäisikö minun aloittaa se Snap Chat –elämäkin pian?)

Toivon, että tuleva blogivuosi tuo tullessaan yhtä paljon uusia kokemuksia ja kehittymistä kuin edellinenkin. Videohommat meidän on pitänyt aloittaa isosti jo useamman kerran, ehkä se on tulevan blogivuotemme suurin kehityskohta.

Ja lopuksi: Ihana kirjoittaa teille. Olen melko varma, että mulla on koko blogikentän paras lukijakunta. Loukkaaviksi tarkoitettuja kommentteja on tullut koko vuoden aikana vajaat kaksikymmentä (ja nekin pääasiassa kahdelta yksittäiseltä lukijalta), ja se jos mikä on todella vähän. Olette fiksua sakkia, jotka osaatte keskustella eriävistäkin mielipiteistä hienosti ja toisia kunnioittaen. Olette antaneet minulle paljon ajattelemisen aihetta, neuvoja,vertaistukea ja myös viihdykettä. On ollut mukava kulkea tätä blogimatkaa teidän kanssa, KIITOS siis siitä ja jatketaan samalla linjalla tästäkin eteenpäin!

Jos nyt haluat sanoa sanasi, risut tai ruusut edellisestä vuodesta tai tulevalle vuodella vinkiksi, go for it!

Ihanaa elokuuta!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X