Kolmistaan

Karoliinan syysvaatehimotuksia!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Oi voi! Sieltä se syksy tulee, vaikka tuntuu, että tällä viikolla kesäsäät vasta alkoivat. Ja minulle on hiipinyt hirveä himo ihaniin syysvaatteisiin ja –tuotteisiin. Olen aika huono postailemaan näistä omista tyylijutuistani, vaikka asia minua kiinnostaa ja tekin niitä usein toivotte.

Mutta yritetään silti 🙂 Tämän syksyn toivelistalla olisi seuraavat ihanuudet.

1.Kreisilaukku. Kuvassa Lumin ihanuus, mutta hassutteluun menisi jokin tekonahkainen väripilkku tai diskopallomainen söpöliini.

2. Joka paikan musta maksimekko. Kuvassa ihana Vimman kaapumainen mekko.

3. Mustat Dr. Martensit. Nämä ovat listani ehdoton ykköstoive. Omistan ruskeat talvi-Martensit, nyt olisi vuoro hommata mustat klassikot.

4. Harmaa Acnen Canada -huivi tai vastaava. Itse asiassa Cossin villahuivi on minusta pehmeämpi kuin Canada. Ainakin näin on mustissa huiveissa, joita meiltä löytyy molemmilta merkeiltä.

5. Rento nahkahame taskuilla (kuvassa Objectin hame). Luulen, että tämän joudun/saan teettää ompelijalla, jotta koko on varmasi juuri oikea.

6. Farkkuhaalarimekko. Eikös tällä voisi taas vähän ruokkia mun farkkuhaalarihimoa sekä denim-rakkautta? Kuvan mekko Asosilta.

7.Perinteinen raitapaita. Mustaa ja valkoista kiitos. Harmi, että nuo Marimekon klassikkopaidat tuntuvat olemaan minulle aina liian isoja. Mistä löytyisi yhtä laadukkaita paitoja xs-koossa?

8.Överihame. Menisi niin juhliin kun neuleen kanssa arkeenkin. Kuvassa iki-ihana Poola Katarynan hame. Poolan hameista löytyy minulle aivan täydellinen mitoitus, joten se tekee vaatteista vieläkin ihanampia.

Mitäs vaatteita tai asusteita te himoitsette syksyyn ja talveen?

-Karoliina-

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X