Kolmistaan

Viikon kirppislöytö: Kuusi lasia eurolla

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Meiltä hajosi kaksi viikkoa sitten neljä Iittalan lasia parin päivän sisällä. Koska olin jo aikaisemminkin huomannut, että meillä on aivan liian vähän juomalaseja, todistivat nuo äksidentit, että uusia pitäisi ostaa pikaisesti.

Selailin sekä Iittalan, Marimekon ja Ikean lasit, kunnes törmäsin kirpparilla näihin ihaniin laseihin. Tai äitini törmäsi, ja kiikutti niitä minulle kertoen, että hänen lapsuudenkodissaan oli ollut samaisia laseja. Ja siitä se ajatus sitten lähti 🙂

TUOTE Juomalaseja, 6kpl.
OSTOPAIKKA Hankasalmen KihveliKirppikseltä
HINTA Oikeasti 2e/6kpl, mutta nyt pöydässä oli -50%, eli kaikki olivat yhteensä yhden euron.
KÄYTTÖKOHDE Arkilaseiksi (tai eihän meillä kyllä juhla-astioita ole erikseen)
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET Normaali pesu astianpesukoneessa.
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA Yksi lasi on vähän halkeamilla reunasta, ja näitä tuskin löytyy enää lisää, joten sinänsä vähän huono ostos pitkällä tähtäimellä. Toisaalta onneksi lasien malli on klassinen, joten voisin kuvitella ne vaikkapa Ikean Diod-lasien tai Iittalan Kartio-lasien kaveriksi. Ja tarpeeseen ostaminen toki on aina hyvä juttu!
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE 3/5

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X