Kolmistaan

Voiko sama sisustus palvella 4-, 14- ja 24-vuotiasta?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Mä en ole oikein koskaan ymmärtänyt sitä, että jos on mahdollista ostaa pitkäikäisiä kodin sisustustuotteita, astioita tai vaikkapa huonekaluja, miksi hankitaan vuoden tai parin tuotteita, joita ei pian enää voi käyttää.

Kun mä sain Hobby Hallin kampanjaan liittyen tehtäväkseni stailata F:n huoneen, halusin valita sinne huonekaluja, joita voisin kuvitella hänen käyttävän vuosia. Jopa niin kauan, että F voisi viedä ne joskus mukanaan omaan asuntoonsa.

Kurkkaa mun uusi sisustuspostaus, eli se, kuinka taaperohuone stailattiin Hobby Hallin uusilla sisustustuotteilla kestämään niin 4-vuotiaan kuin vaikkapa 14-vuotiaankin elämää. Niin ja postaushan aiheesta löytyy siis täältä, Hobby Hallin omilta sivuilta.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X