Kolmistaan

Hoi Köpis! Mikä oikein olet?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olen joskus kirjoitellut teille, etten ole mikään kova matkustelija. Tietysti pidän siitä ihanasta tunnelmasta ennen lentokoneen lähtöä, ja varsinkin mahtavat kaupungit ja toisaalta lötköt aurinkokohteet ovat tervetulleita elämääni. En silti priorisoi matkoja kovinkaan korkealle. Mieluummin käytän vähät roposeni parempaan arkeen vaikkapa ruuan tai kodinviihtyisyyden tiimoilta.

Viime kevään ja kesän aikana olen alkanut kuitenkin kaivata pientä hypähdystä toisiin maisemiin. Edes hetkeksi. Yritin jo keväällä innostaa Eskon minun kanssa pienelle kaupunkilomalle, mutta mies ei oikein innostunut aiheesta. Tottahan se olisi ollut, että kesälomarahat olisivat palaneet sen sileän tien, mutta kyllä minua silti harmitti aika rankasti, kun matka jäi tekemättä.

Nyt minusta onkin aivan ihanaa, että pääsen tällä viikolla reissuun, kun Iina, Riikka, Elsa ja minä pääsemme bOblesin vieraaksi Kööpenhaminaan. Lähdemme matkaan perjantaina ja ilmeisesti perjantai ainakin myös menee aikaa tiiviisti blogihommien parissa. Iinan ja Riikan lento lähtee kotimaahan sitten jo lauantaina, mutta Elsa ja minä päätimme jäädä maahan vielä toiseksi yöksi. Kun kerran nyt on matkaan päästy, olisi ihana nähdä kaupunkia myös vapaasti liikuskellen!

En ole koskaan käynyt Tanskassa, mutta olen ymmärtänyt, että Köpis on monella tavalla hieno paikka. Jos olet kyseisessä mestassa vieraillut, ja jos haluat vinkata, olisin enemmän kuin kiitollinen. Viimeksi kun vinkkailitte Tallinna-kohteista, pääsin sellaiselle reissulle, etten varmasti olisi ilman apuanne todellakaan päässyt.

Kertokaapa siis Köpiksen mukavimmat nähtävyydet ja kaupunginosat. Niin ja parhaat liikkeet, Disney-kaupan sijainti ja testaamisen arvoiset ruokamestat.

-Karoliina-

*kuvat visitcopenhagen.com

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X