Kolmistaan

Mainio-lahjakortin arvonta + Drop1-suosikit

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Mainion uudessa Touch of Africa -mallistossa näkyy suunnittelija Outi Mäkisen innostus Afrikkaa kohtaan. Mallisto onkin saanut inspiraationsa perinteisistä käsin kudotuista tekstiileistä, villieläimistä ja marokkolaisista matoista.

Syksy-talvimallisto pitää sisällään niin lasten- kuin naistenvaatteitakin, sekä kodintekstiilejä. Mallisto ilmestyy kahdessa erässä. Ensimmäinen – Drop1 – tulee myyntiin 1.9 ja toinen myöhemmin syksyllä.

Saimme F:n kanssa valita uuden malliston tuotteista omat suosikkimme ja nyt myös teillä on mahdollista päästä Mainion makuun. Jättämällä nimesi tähän postauksen alle kommenttiboksiin olet mukana 50 euron Mainio-lahjakortin arvonnassa.

Arpaonnea! Arvonta-aikaa on 1.9.2015 asti (klo 7.00), eli samaan päivään, jona uusi mallisto ilmestyy myyntiin!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X