Kolmistaan

Uusi taktiikka vaatteidenhankintaan!

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Kirjoittelin tällä viikolla siitä, kuinka vaikeaa oman tyylin löytäminen onkaan. Varsinkin silloin, kun sitä vanhaa, tuttua ja varmaa haluaisi vähän muokata. Jotenkin sitä ajautuu kuitenkin vaan ostamaan tai yhdistelemään omasta vaatekaapista usein sen vanhan pään mukaan, eikä ollenkaan muista, että tavoitteena olisi uusi look.

Keksin kuitenkin jo samana iltana kun teille tyyliasioista postailin edes yhdenlaisen ratkaisun. Huomasin nimittäin, että kun ostan vaatteita tai katselen vaatekaappia, tuijotan vain yksittäisiä vaatteita sen sijaan, että voisin miettiä, mitä kokonaisuutta haluan hakea. Ehkäpä ongelma onkin ollut siinä, että olen jo hiffannut mistä vaatteista pidän tai mitkä sopivat minulle, mutta en ole vielä päässyt ajatuksissani niin pitkälle, että osaisin yhdistää ne yksittäiset kappaleet oikein toisiinsa.

Yhdistelyhommien avuksi olen toooooodella pitkän ajan jälkeen intoutunut ostamaan tällä viikolla peräti kolme muotilehteä, ja selaamaan Instagramiakin vinkkipankkisilmällä. Näitä medioita seuratessani huomasin, ettei ne vaatteet, joihin yleensä sortuisin, tukisikaan ehkä sitä kokonaistyyliä, johon haluaisin pyrkiä. Ja toisaalta: Kaapistani puuttuu aika monta peruselementtiä kohti naisellisempaa Marimekko meets. rokkimimmi -vaatekaappia.

Eilisiltana lähdin kavereidemme juhlaan yllä olevalla tyylillä, ja tuntui kyllä sille, että se oli itselleni harppaus eteenpäin. En muista, olisinko koskaan käyttänyt tiukkaa paitaa ja lyhyttä hametta samassa asussa. Ja vieläpä huulipunan kanssa.

Jos teille tulee mieleen jokin instagrammaaja, jota minun kannattaisi tyyliseikkojen puolesta seurata, kertokaa ihmeessä!

-Karoliina-

takki, Monki // poolo, Gina Tricot // laukku, Michael Kors // hame ja sukkikset, H&M //kengät, Vagabond // huulimeikki, Kicksin oma huulilakka

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

X