kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 09.09.2015

Ajankohtaiskatsaus. 9/2015.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Syyskuu. Täällä taas.

  • Alkusyksystä nukuin 8-tuntisia yöunia, mutta nyt tilanne on taas ajautunut siihen, että unet jäävät usein viiiteen-kuuteen tuntiin. Jostain ne päivän lisätunnit on revittävä.
  • Uusvanha koukutukseni, mausteiset riisikakut, ovat taas palanneet lempparilistalleni. Omnomnom!
  • Viikonloppuna vietämme perheen kesken mökillä kesän lopettajaisia. Voi kun luvattu intiaanikesä osuisi myös Keski-Suomeen, jotta uskaltaisin uida kesän viimeisen kerran järvessä.
  • Lukeminen on jäänyt syksyn tullen hävettävän vähälle. Tuntuu sille, etten tässä haipakassa jaksa keskittyä kirjoihin, vaan lehdet saavat nyt kelvata. Ihana muuten tuo Huili!
  • Kun marjamyynti poistui talviteloille lähikauppamme edustalta, aloin hamstrata kotiin nektariineja ja luumuja. Miten ihania ne ovatkaan!
  • Töiden tekeminen on tänä syksynä ollut erityisen hauskaa. Tänäänkin kuvasimme erästä Bellan videota, ja kyllä oli vaikea pitää pokka kameran edessä. Mahtavaa tuntea niin paljon kivaa sakkia!
  • Mietityttää aika paljon koko tämä Suomen ulko- ja sisäpolitiikka. Onko se aina ollut yhtä sekavaa? Kuinka tähän kaikkeen pitäisi suhtautua?
  • Odotan niin kovasti taas tämän syksyn kivoja tapahtuma: Kaverin 40-vuotispäiviä, Ingmanin Lintsi-päivää, Entwinen levyjulkkareita Lahdessa ja siskoviikonloppua Jyväskylässä.
  • Tasapainoilu F:n yöunien pituudesta on taas kesän jälkeen palannut. Kesällä kun F ei nukkunut päiväunia, oli iltauniaika aina melko vakio. Nykyisin iltaunille painuminen (tai pyrkimys niille menoon) voi hyppiä kahdellakin tunnilla sen mukaan, onko F nukahtanut päiväkodissa päikkäreille vai ei. Piru periköön päiväunet!
  • Olen ihan hurahtanut viininpunaiseen, sinapinkeltaiseen, tummanvihreään ja harmaaseen. Olisikohan syksyn vaatekauppatarjonnalle jotain tekemistä asian kanssa? Uusin tulokas vaatekaappiin H&M:n vihreä bomber-takki!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

Onks sun mielestä parempi ettei F nukkuis tarhas ollenkaan päikkäreit vai harmitteletko sitä ettei hän nuku niitä päivittäin?

Kiitti, Frida <3

No oikeastaan ei väliä, kunhan olisi joku linja. Välillä hän nukahtaa, joka tarkoittaa, ettei illalla uni tule ennen ysiä. Jos hän taas ei nuku, on iltapäivä kiukkuinen ja nukkumatti kutsuu jo seiskalta. Aina jännityksellä odottaa, millainen tyttö kotiin saapuu 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X