Kolmistaan

Aarrekidin alekoodi + Piia Keto -fanitusta

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Kun muutimme vuonna 2011 uuteen kotiimme, olin aivan hulluna syvään violettiin. Ja jopa niin hulluna, että kotimme kaksi seinää, verhot, tyynyt ja kynttilät noudattelivat violettia värimaailmaa monta vuotta.

Sitten iski kyllästyminen. Ällötti KAIKKI violetti ja entinen suosikki muuttui inhokiksi.

Kunnes taas tänä syksynä. Ensin aloin himota violettia takaisin sisustukseemme, ja sitten löysin Piia Kedon Aarrekidille suunnitteleman Rainforest-kuosin. Rakkauden uudelleensyttyminen oli valmis.

Muutenkin Rainforest kolahtaa. Ja yllätyskö se. Olen jostain syystä aina rakastanut Piia Kedon tyyliä.

Itse asiassa, olen fanittanut hänen kuosejaan jo ennen kuin tiesin niiden olevan saman tekijän kynästä (vai tietokoneesta?).

F pääsi testaamaan Rainforest-kankaasta valmistettuja syksyn uutuusvaatteita. Ja sama mahdollisuus on myös teillä, koska alekoodilla KOLMIAARRE , saatte -15% hinnasta pois.

Loppuun vielä muutamia Aarrekidin kokovinkkejä:

  • Hameet ovat aika pientä ja kapeaa kokoa. Tilaa yhtä koko suurempi kuin normaalisti.
  • Mekot taas puolestaan ovat melko pitkiä. Itse ainakin tykkään pukea F:n melko lyhyisiin helmoihin, ettei mekko ole tiellä liikkuessa. Omaan makuuni Aarrekid-mekkoihin ei ainakaan kasvunvaraa kannata ostaa. Ja ne menevät varsin hyvin vielä ”liian pieninäkin”, koska leveyttä riittää.
  • Paidat noudattelevat normaalia kokoa. Samoin leggarit (tosin nilkat ovat usein aika kapeat).

-Karoliina-

.

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X