kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 22.09.2015

Hymyilyttävä sadepäivä Lintsillä

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Kun taivaalta tuli kaatamalla vettä lauantaiaamuna, ei ensimmäiseksi tullut mieleen lähteä Lintsille päiväksi. Mutta koska F ja tämän kaveri olivat odottaneet päivää KOKO VIIKON, ja koska kyseessä oli kauan aikaa sitten sovittu kotikaupunkireissu, päätimme, että keli on vain pukeutumiskysymys. 

Lintsillähän järjestettiin viime lauantaina Ingmanin #hymynresepti -päivä, jonne Ingman oli jakanut neljän rannekkeen lippupaketteja perheille tuottaakseen heille iloa.

Ja iloa paikanpäällä kyllä näkyikin. Taivas selkeytyi heti Linnanmäelle astuessamme, eikä edes laitteiden märät penkit vieneet lasten riemua.

Hymyn resepti siis toimi!

-Karoliina-

P.S. Ei liity kyllä mitenkään lintseilyyn, mutta koska Ingmanista on kyse, en voinut olla vinkkaamatta, miten I-HA-NA maku uusi Suolainen kinuski -jäde onkaan.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

Hahaha, äidillä ja isällä oli tapana viedä lapset Lintsille nimenomaan sadepäivinä. Sade oli kuulemma helpommin kestettävissä kuin pitkät laitejonot neljän lapsen kanssa 😀

Ymmärrän. Hyvällä säällä puolet ajasta mene jonoihin!

Tukka pisti totiseks. Ei vaan, todella osuva kommentti…:) lupaan vielä yrittää saada hymyn huulille. Mukavaa päivää!!!

Miksei Esko enää hymyile kun leikkas tukkansa??

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X