Kolmistaan

Nurmi-päähineet + ALEKOODI

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Kesällä mun lempipäähineeksi muodostui Nurmen trikoinen turbaani, jonka Esko osti mulle lahjaksi Lahden reissullamme kommentilla ”tää vaan käy sulle niin hyvin”. Ja niin se kyllä minustakin kävi kivasti. Käytinkin turbaania lopulta todella paljon. Festareilla, arkena ja vaikkapa tuolla Hobbarin kuvauksissa, ja aloin jo harmitella syksyn tullessa, että turbaanikelit alkavat olla lopuillaan.

Mutta huoleni olikin aivan turha. Nurmi nimittäin pisti syyskelien tulleen myyntiin kierrätys(!)villasekoitteesta valmistetut turbaanit ja pipot. Voi jukra! Nyt saa tulla syksy ja talvi ja tuuli. Mä olen valmis.

Ja arvaapa mitä? Säkin voit olla valmis! Koodilla KOLMISTAAN2015 saat -15% alennusta koko Nurmen nettikaupan valikoimasta*. Nyt jo koskaan, kannattaa tukea kotimaista suunnittelua, lähellä (Virossa) tehtyjä tuotteita ja kierrätysteemaa.

-Karoliina-

*alekoodi voimassa 30.9.2015 asti // tämän postauksen päähineet saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X