https://youtu.be/wJGm20yO6JE

Kamulla on tänään synttärikemut seitkytlukulaisittain. Mukaan kemuihin on kuulemma tulossa ainakin aito diskobeibe, Bond-tyttö, hippejä ja sitten minä, tavallinen 70-luvun pirkko silmälasein ja poolopaidoin.

Erilaisia 70-luvun hottismeikkivinkkejä on netti pullollaan, mutta sellaisia tavallisen pimun meikkivinkkejä noilta ajoilta sai hakea. Joten päätin, että teen sellaisen ihan itse 🙂 Haluan muistuttaa, etten todellakaan ole mikään meikkitaiteilija, mutta videolta näkyy minun versioni 70-luvun meikistä.

Huomenaamuna saatte kurkata muuten kuvien muodossa, milta minä kokonaisuudessani näytin noissa kemuissa. Hiukset, meikki ja poolopaita ojennuksessa. Niin ja mummoni aidot rillit 70-luvulta.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

X