Kolmistaan

Neiti-F ja ruskea(!) takki

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Kuvasimme viime viikonloppuna F:n kanssa asukuvia ulkosalla. Osallistuimme kuvilla Reiman Piilosilla pihalla -haasteeseen, jossa bloggaajien oli tarkoitus ”piilottaa” lapsensa vapaavalintaisessa ruskeassa Reima-takissa (Likka) syksyiseen luontoon.

Noh. Sisäpihamme sai meidän tapauksessamme toimia ”luonnon” roolissa, eikä sitä finaalipaikkaa kyllä sitten irronnutkaan. Viisi parhaiten piilotuskuvassaan onnistunutta bloggaria kuitenkin lunastivat itselleen finaalipaikan skabassa, ja he kilpailevatkin nyt Reima-lahjakortista (ja maineesta).

Käy äänestämässä oma suosikkikuvasi täällä, ja ole mukana arvonnassa, jossa voittajakuvaa äänestäneistä henkilöistä viisi voitta vielä itselleenkin (tai siis lapselleen) ruskea Reima-takin.

Onnea kisaan bloggarikamut ja äänestäjät!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X