kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 02.10.2015

Neiti-F ja ruskea(!) takki

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kuvasimme viime viikonloppuna F:n kanssa asukuvia ulkosalla. Osallistuimme kuvilla Reiman Piilosilla pihalla -haasteeseen, jossa bloggaajien oli tarkoitus ”piilottaa” lapsensa vapaavalintaisessa ruskeassa Reima-takissa (Likka) syksyiseen luontoon.

Noh. Sisäpihamme sai meidän tapauksessamme toimia ”luonnon” roolissa, eikä sitä finaalipaikkaa kyllä sitten irronnutkaan. Viisi parhaiten piilotuskuvassaan onnistunutta bloggaria kuitenkin lunastivat itselleen finaalipaikan skabassa, ja he kilpailevatkin nyt Reima-lahjakortista (ja maineesta).

Käy äänestämässä oma suosikkikuvasi täällä, ja ole mukana arvonnassa, jossa voittajakuvaa äänestäneistä henkilöistä viisi voitta vielä itselleenkin (tai siis lapselleen) ruskea Reima-takin.

Onnea kisaan bloggarikamut ja äänestäjät!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X