Kolmistaan

Villiä menoa makuuhuoneessa

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Meille Mainio on ollut tuttu vaatemerkki usean sesongin ajan, mutta vasta viime viikolla pääsin tutustumaan Mainion kotimalliston tuotteisiin.

Saatan olla nyt supertylsä ja toistaa itseäni, mutta : Helkkari kun mä tykkään tästä Mainiosta! Ja sen voitte varmaan minut tuntien kyllä uskoakin, koska jos saan kotiini jotain kaunista, kotimaassa suunniteltua, laadukasta, luomua ja MUSTAVALKOISTA, ei voi mennä hirveästi pieleen.

Olen jotenkin ihan aina vierastanut trikoolakanoita, enkä sellaisia ole myöskään koskaan kotiini uskaltanut ostaa. Jotenkin olen pelännyt, että lakanoille käy sama löpsähdysefekti, kun  t-paidoille (merkistä riippumatta) käy parin päivän käytön jälkeen. Onneksi uskaltauduin kuitenkin näin himottavan villin kuosin voimin testaamaan näitä Mainioin trikoolakanoita, koska voin sanoa, että ne ovat ihanan pehmeät. (Kertokaa muuten, saako trikoolakanoita mankeloida!?! Minustahan on tullut maaninen mankelimummo.)

Näin villein menoin kohti iltaa! Vähänkö ihanaa kääriytyä hurjiin lakanoihin ja katsoa – mitäpä muutakaan – kuin Ensitreffit alttarilla!

-Karoliina-

P.S. Huomasitteko, että koristetyynyissä on sama etninen kuviointi kun lempparipöksyissäni drop 1 -mallistossa?

*lakanat ja tyynyliinat saatu Mainiolta

Edit 14.10.2015 klo 6.00 kotimaista–> kotimaassa suunniteltua

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X