kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 24.10.2015

Ylpeä luokanvalvoja kantaa kortensa kekoon

Teksti
Karoliina Pentikäinen
7 kommenttia

Kuten olette ehkä huomanneet, en juurikaan koulumaailman asioita blogissani käsittele. Mutta kun omat valvontaluokkani pojat pyysivät, että voisiko Sallinen mainostaa heidän yrittäjyyskurssilla perustamaansa Valokeila-yritystään blogissan, ei luokanvalvoja voinut muuta kuin suostua.

Tsekatkaapa poikien tuoksukynttiläyritys täältä. Kynttilöiden tilaaminen onnistuu netin kautta ja sähköpostiosoitteesta valokeila.ny@gmail.com!

Hyvä pojat!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (7)

En ole tiennyt, että olet Veikkolassa töissä 🙂 Itsekin olen Kirkkonummella opena. Aikamoinen supernainen kyllä olet,kun kuljet Helsingistä Veikkolaan asti töihin sen kaiken muun lisäksi, mitä arkeesi kuuluu. Blogianne on tullut seurattua jo pitkään,mutta yhä edelleen postauksenne ilahduttavat tämän open arkea viikottain, kiitos siis teille, että jaksatte kirjoittaa niin ahkerasti! 🙂

No ei kai nyt super. Asutaan niin tässä hyvässä paikassa, että mun työmatka Vekeen on ajallisesti lyhempi kuin ennen Helsingin sisällä. Kiitos ja ihana kun jaksat lukea ?

Tsempit pojille täältäkin. Symppikset Facebook sivut. Pitkää ikää yritykselle!

Voihan pojat!
Nyt vaan lisää myyntipuheita ja superlatiiveja kehiin!
Kotimaisia, käsin tehtyjä, kauniisti palavia, ainutlaatuisia…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X