Kolmistaan

Hyvää yötä ja huomenta!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Yksi kirjoitussyksyn parhaista puolista on ollut se, että olen saanut päättää oman unirytmini. Ei ole ollut pakko herätä joka aamu 5.45, vaan olen saanut nukkua jopa seitsemään. Täällä Hankasalmella, kun F:n rytmikin on vähän kääntynyt, jopa kasiin.

Uni on kyllä asia, jonka merkityksen tajuaa vasta kun on ihan puhki. Tai vaihtoehtoisesti ihan hemmetin virkeä. Viime viikonloppuna nukuin yhtenä aamuna puoli kymppiin (kiitos mummon ja papan, jotka heräsivät F:n kanssa taas kerran aikaisemmin), ja kun heräsin, olo oli aivan mielettömän hyvä. Lapsiperhearjessa ja ehkä osin tämän oman luonteeni ja puuhienikin takia kun sitä saattaa porskutella monta kuukautta ilman riittävää unta, eikä enää oikein osaa virkeämpää oloa toivoakaan. Semiväsymyksestä tulee ikäänkuin normi.

Vaikka toki selkeä mieli, onnellisuus, stressittömyys ja fyysinen hyvä olo ovatkin asioita, jotka vaikuttavaat uneen eniten, ei hyvän sängyn, raikkaan nukkumisilman, mankeloitujen lakanoiden ja kauniin yöpuvun merkitystä voi väheksyä.

-Karoliina-

P.S. Polarn O. Pyretillä alkoi tänään yöpukukamppis, jonka aikana kaikki PO.P:n yöpuvut ovat -20% alennuksessa. Ihania unia!

*kuvan yöpuvut saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X