Kolmistaan

Olaplex. Hitti vai huti?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Mun hiukset ovat ihan katastrofikunnossa. Haluan – taas kerran – kasvattaa otsikseni pois, joten etuhiuksia on pakko pitää koko ajan kiinni.  Muu osa tukastani roikkuu tämän lisäksi niskassa epämääräisenä reuhkana, koska LOB-aikani ovat ohi. Haluan taas pitkän tukan. Paluu siis lähtöpisteeseen, vuoteen 2013.

Värikin hiuksissani on nyt mitä karmein. Korvalle asti väri on oma, siitä eteenpäin jonkin vanhan värjäusoperaation hautausmaa. Silloinen vaaleanruksea sävy on muuttunut pesujen ja kuukausien aikan kauheaksi ruskeankeltaiseksi oksennukseksi. Ja kun mun mielestä mulle ei käy hiuksissa YHTÄÄN lämpimät sävyt. Mun iho, kun on niin valkea, ja silmätkin vihreän harmaat. Kylmät sävyt on mun juttu.

Koska en yhtään tiedä, haluanko aivan tummanruskeat hiukset, oman värin palautuksen kokotukkaan vai jopa täysin blodin, en oskalla varata vielä kampaaja-aikaa. Kasvatus on kuitenkin varma, ja sitä tietoa vasten päätin, että haen alkuviikosta QHairista itselleni Olaplex 3:n, eli Olaplexin kotihoitosetin. Sillä pitäisi hoitaa nyt kuontaloa kerran viikossa tästä eteenpäin.
Ehkä mä keväällä uskallan repäistä,jotenkin 🙂

Oletko muuten testannut tuota Olaplexia? Toimiko?

-Karoliina-

*kuva: Olaplex

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Lue myös

X