Kolmistaan

Muumi-inhosta faniksi

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Mä muistan, että pidin lapsena Muumeista. Niiden tarinat olivat mukaansatempaavia, maagisia, mutta itse tuotteet eivät iskeneet tuolloinkaan. En halunnut Muumi-reppua tai muuta rekvisiittaa. En edes leluja.

Mitä vanhemmaksi tulin, sitä enemmän minua alkoi ällöttää Muumi-kama. Ehkä se kummallinen Muumi-mukihypetys sai minut hieman hämilleni.

Nyt olen kuitenkin huomannut, että olen alkanut pitää monista Muumi-tuotteista ihan kauheasti. Koko homma alkoi ehkä niistä Finlaysonin Haavemuumi-lakanoista, jotka F sai blogin kautta alkuvuodesta. Tai sitten se oli Ivanan mallisto, joka sai miettimään asiaa uudestaan. Yhtä kaikki, olen kyllä jo aika myyty. Jotenkin tuo Lindexin tuore Muumi-mallistokin on aika i-ha-na!

Mitäs mieltä sinä olet: Muumia vai ei?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Lue myös

X