Kolmistaan

Kaunein perhekalenteri 2016

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Mä olen oikeastaan siitä asti, kun F on ollut meidän perheen jäsen toivonut, että löytäisin meille kauniin ja toimivan perhekalenterin. Kun talossa on kolme jäsentä, joilla jokaisella on omat menonsa, olisi hirveän kätevää laittaa jokaisen omat jutut yhden kalenterin sisään.

Kuulin jo muutama vuosi sitten käsitteen perhekalenteri, mutta en ole sellaista koskaan tullut ostaneeksi. No miksikö? Siksi, kun kaikki perhekalenterit, joihin olen törmännyt, ovat olleet julmetun rumia. Ja niinpä meillä on yritetty änkeä pieniin, mutta kauniisiin seinäkalentereihin kaikki olennainen…siinä onnistumatta.

Löysin jo alkusyksystä Kaapelitehtaan Rosebudista Polkka Jamin perhekalenterin vuodelle 2016, ja ostin sen jemmaan tulevaa vuotta varten. Ja kas kummaa. Se uusi vuosi kolkutteleekin pian jo ovella. Jos siis kaunis perhekalenteri on vielä hakusessa, tässä yksi vinkki. Niitä näyttää löytyvän ainakin Polkka Jamin omasta nettikaupasta vielä.

Mikä on teidän perheen tapa pitää asiat järjestyksessä? Synkatut sähköiset kalenterit vai paperiversio?
-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Lue myös

X