Kolmistaan

5-vuotiaan suosikkivaatteet – OOTD Kids

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Niin kauan kun vaan Vimma on lettikuosiaan tehnyt, on se ollut yksi F:n suosikeista. Ja jos oikein lasken, on päällä olevat lettiläiset jo viidettä kokoa, jota meillä Vimmoja on ollut.  Onpa ihanaa, että kerrankin F:n ja mun maut kohtaavat.

Kun kysyn F:ltä, miksi nämä ovat niin kivat vaatteet, vastaus oli selkeä: ”Koska nää on niin kauniit”. Uskon tosin, että myös vaatteiden mukavuudella on oma osansa, vaikkei F osaakaan sitä sanottaa. Minusta on esimerkiksi ihanaa, että Vimmoissa – kuten muissakin kotimaassa suunnitelluissa merkeissä – leggareiden vyötärö on tarpeeksi korkea. On karmeaa, kun lasten leikkiessä lattialla monen merkin pöksyissä peppu vilkkaa.

Onko teillä jälkikasvun kanssa jokin yhteinen vaate- tai kuosifanitus?

-Karoliina-

pipo, Makia // tunika ja leggarit, Vimma (saatu) // kengät, H&M

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Lue myös

X