Kolmistaan

Uuden vuoden juhlien vaatevinkit + alekoodi

Teksti: Karoliina Pentikäinen

samettimekko / mekko / vihreä paljettimekko

iltapuku / hopeinen paljettimekko / olkaimeton iltapuku

haalari / neulemekko / poolo ja housut

Mulle uuden vuodet juhlat ovat usein tulleet aivan liian pian joulun jälkeen. Olen kova suunnittelemaan joulua, ja siksi uuden vuoden juhlasuunnitelmat usein jäävät joulun jalkoihin. Siinä sitten muutamaa päivää ennen vuoden vaihtumista pohditaan, miten voisi ajankohtaa viettää.

Tänä vuonna olemme tehneet kuitenkin poikkeuksen. Meillä on jo kyläpaikka tiedossa uudeksi vuodeksi, vaikka juhlaan on vielä aikaa melkein kaksi viikkoa. Jes!

Kokosin tähän alle Bellablogien joulukalenteriluukun numero 18 tiimoilta uuden vuoden asuja Nelly.com:sta, jotka haluaisin itse pukea päälleni. Tänä vuonna vuosi vaihtuu lapsiperhemeingeissä ystävien kotona, joten alemman kollaasin vähän arkisemmat asut sopivat sinne ympäristöön. Toivottavasti kuitenkin pääsen vielä joskus elämässäni jonnekin glamour-juhliin vaihtamaan uutta vuotta, jotta voisin pukea päälleni jotain ylempien kollaasien asujen kaltaisia ihanuuksia. Jotenkin vaan tuo glitter sopii minusta niin ihanasti vuodenvaihdejuhliin!

Uuden vuoden juhliin vaatteet ehtii vielä tilata Cuponationin kautta, jota voisikin kutsua nettishoppailijan paratiisiksi. Cuponation on nimittäin nettisivusto, jonne kerätään nettialennukset ja alekoodit maailmanlaajuisesti jopa 24 000 nettikaupasta, ja jonka avulla aleshoppailu on helppoa.

Jos tilaat Cuponationin kautta Nellystä uuden vuoden asusi tai jotain muuta, saat -12% hinnasta pois, kun tilaat vähintään 20 eurolla. Alekoodi on voimassa 20.12.2015 kautta, ja sen pääsee käyttämään tätä kautta.

Kannattaa myös muistaa Nelly.com-sivun oma joulukalenteri, josta löytyy ihania tarjouksia ja ylläreitä joka päivä jouluun asti.

Ihanaa päivää!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Lue myös

X