kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 23.12.2015

Niin se aika rientää...

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Onko se jokin vanhemmuuteen tai vanhenemiseen kirjoitettu sääntö, että tietyn pisteen jälkään alkaa toistella kulahtaneita lausahduksia ja kliseitä: ”Miten tämä vuosi meni niin nopeasti?”, ”Niin se aika rientää” tai ”Lapsissa sen ajan kulun näkee, itsehän en ole vanhentunut yhtään, öhöh”.

Siltikin, toistan nyt noita latteuksia, kun en voi kun ihmetellä ajan kulua. Vastahan meillä oli vauva, jolle puhkesi ensimmäiset hampaat. Ja nyt sen saman vauvan ensimmäinen maitohammas vaan tipahti. Heilui yhden päivän ja toisena jo irtosi. Tuli haikea ja kummallinen olo. Niin se aika rientää…

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (2)

Heippa! Komea kolo! Pisti silmään tuo ristipurenta, onko sille tarkoitus tehdä jotain vai seurata vaihdunnan yli?

Ei ole ristipurentaa, ihan vaan poserausilme.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X