Kolmistaan

Joulu 2015

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Huh! Kotona ollaan. Takana joulu 2015. Takana Lahti-joulu, Hankasalmi-joulu, mökki, Jyväskylä ja vaikka mitä. Niin ja koko Bella-historiani pisin postaustauko – 4 päivää ihan ilman blogijuttuja. Erikoista!

Palasimme tänään takaisin Helsinkiin, vaikka töihin paluuseen on vielä jonkin verran aikaa. Olisi ollut ihana jäädä vielä mummolaan, mutta kaupungin menot ja velvollisuudet kutsuivat. Lapsuudenkodissa kun voi vajota aina sellaiseen epätodelliseen oloon siitä, ettei arkea olisikaan olemassa. Toisaalta kyllä ihanaa olla jo kotona (kunhan nuo kassit vain saisi purettua pikaisesti).

Kuinka teidän joulunne sujui?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Lue myös

X