Kolmistaan

2015 – jumituksen vuosi!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Kliseistä, ah niin kliseistä. Vuosi 2015 on mennyt nopeammin kuin mikään vuosi tähänastisessa elämässäni. Jos viime vuonna kerroin tähän samaan aikaan, että 2014 oli elämäni vaiherikkain, on vuosi 2015 tuntunut puolestaan juosseen ohitseni niin, etten ole oikein itse ehtinyt edes mukaan. On ollut kyllä kivoja hetkiä, uusi ihmisiä ja mahdollisuuksia, mutta silti tuntuu, kuin istuisin tismalleen samassa paikassa kuin vuosikin sitten.

Blogia selatessa kuitenkin huomasin, että kyllähän vuonna 2015 tapahtui sittenkin monia asioita : Täytin 30 vuotta. Sain ainakin kaksi uutta ihanaa ystävää, kiitos Iina ja Peppi. Kerroin, kuinka bloggaajaäiti voi pilata lapsensa elämän, kuinka sängyssä koolla on väliä ja miten neljä mutsia selvisivät blogireissusta! Neiti-F täytti viisi ja suruakin koettiin, molemmissa suvuissa.

Millainen oli teidän vuotenne 2015? Niin ja mitä odotat tulevalta blogivuodelta osaltani?

Itse yritän pysyä vielä enemmän rehellisenä itselleni ja teille. Se tarkoittaa sitä, että postaustahti ehkä vähän hidastuu, mutta sisältö – toivottavasti – paranee! Miltäs se kuulostaa?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Lue myös

X