kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 30.12.2015

Menovinkki uudeksi vuodeksi!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
5 kommenttia

Huomenta!

Halusin tulla vinkkaamaan teille kaksi uuden vuoden vinkkiä. Toinen torstai-illalle ja -yölle, toinen tammikuun ensimmäiseen aamuun. Molemmat Cafe Köketillä.

Senaatintorilla ja Köketissä uuden vuoden vastaanotto 31.12.2015
Torstaina, vuoden viimeistä päivää, Köket on auki yökolmeen, ja illan musiikkivastaavana Radio Helsingin Aleksi Pahkala. Luvassa kuoharia, ruokaa ja sampanjasalakapakka. Pääsymaksu klo 22 jälkeen on 5€/henkilö. K18!

Uuden vuoden perinteinen juhlabrunssi 1.1.2016
Uuden Vuoden Juhlabrunssi alkaa 10.00, ja sitä voi nauttia Köketillä iltapäiväneljään/viiteen asti. Brunssiherkut voi tsekata täältä ja varauksia otetaan vastaan numerossa 0440127707, sekä nettisivujen kautta tai maililla koketvaraukset@gmail.com.

Lapsille löytyy tekemistä leikkinurkkauksesta ja hauskuutusta Do It Yourself -hodaripyörästä! Lasten hinta lasketaan euro/ikävuosi -periaatteella. Aikuisten brunssi maksaa ilman kuoharia 25e ja kuoharin kanssa 30e.

-Karoliina-

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (5)

Ihanan kuuloinen brunssi! 🙂 Cafe Köketin sivuilla hinnaksi ilmoitetaan 38€ (sis. kuohuva). Onko listaamaasi hinnat blogiyhteistyöhintoja, jotka saa erikseen mainitsemalla?

En tiedä, miksi hinta ei näy heidän sivuillaan oikein. Hinta koskee ihan kaikkia, tiedon olen saanut Köketin omistajalta.

No miksi hintana näkyy kuitenkin 38,- ?
Mistä tiedät alehinnan ?
Se ei kai koske kaikkia, vain teitä ?

Hinta on normaalisti juhlabrunsseilla 38e, mutta nyt alehinta uutena vuotena koskee kaikkia 🙂 Suosittelen!

Ihanan kuuloinen brunssi! 🙂 Cafe Köketin sivuilla ilmoitetaan hinnaksi 38€/hlö (sis. kuohuva). Onko listaamaasi hinnat blogiyhteistyöhintoja, jotka saa erikseen mainitsemalla?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X