Kolmistaan

Menovinkki uudeksi vuodeksi!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Huomenta!

Halusin tulla vinkkaamaan teille kaksi uuden vuoden vinkkiä. Toinen torstai-illalle ja -yölle, toinen tammikuun ensimmäiseen aamuun. Molemmat Cafe Köketillä.

Senaatintorilla ja Köketissä uuden vuoden vastaanotto 31.12.2015
Torstaina, vuoden viimeistä päivää, Köket on auki yökolmeen, ja illan musiikkivastaavana Radio Helsingin Aleksi Pahkala. Luvassa kuoharia, ruokaa ja sampanjasalakapakka. Pääsymaksu klo 22 jälkeen on 5€/henkilö. K18!

Uuden vuoden perinteinen juhlabrunssi 1.1.2016
Uuden Vuoden Juhlabrunssi alkaa 10.00, ja sitä voi nauttia Köketillä iltapäiväneljään/viiteen asti. Brunssiherkut voi tsekata täältä ja varauksia otetaan vastaan numerossa 0440127707, sekä nettisivujen kautta tai maililla koketvaraukset@gmail.com.

Lapsille löytyy tekemistä leikkinurkkauksesta ja hauskuutusta Do It Yourself -hodaripyörästä! Lasten hinta lasketaan euro/ikävuosi -periaatteella. Aikuisten brunssi maksaa ilman kuoharia 25e ja kuoharin kanssa 30e.

-Karoliina-

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Lue myös

X