Kolmistaan

Paremman vuoden lupaukset!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Viime vuonna lupasin uuden vuoden lupauksissani, että alan esimerkiksi liikkua enemmän (muut lupaukset voi lukea täältä). Tuntuu kuitenkin sille, että en ole osannut oikein kunnolla pitää yhtäkään viime vuoden lupaksistani. Itse asiassa : F taisi olla meistä se, joka piti lupauksensa parhaiten. Luotto siihen, että ensi vuonna olen kuitenkin ryhdikkäämpi ja pidän itselleni antamat lupaukset, on suuri. Siksipä julkaisen toive- ja lupauslistani nyt teillekin:

  • Pidän itsestäni huolta. Kaikin tavoin. Muistan käydä kampaajalla, kuunnella omia voimiani, liikkua ja sivistyä. Viime vuodet ovat olleet monella tapaa ihania ja täynnä toteutuneita toiveita, mutta samalla olen laiminlyönyt omaa hyvinvointiani. Nyt tulee muutos. Oikeasti ja kokonaisvaltaisesti!
  • Teen blogiin vain sellaista sisältöä, josta olen ylpeä. Se tarkoittaa ehkä sitä, että postauskerrat vähenevät, mutta samalla sisältö on enemmän näköistäni. Ei tänne ennekään ole päässyt läpi sellaista, jonka takana en seisoisi, mutta joskus on hävettänyt liian hutaisemalla tehty sisältö.
  • Teen yhtä asiaa kerrallaan. Ja muistan JOKA PÄIVÄ nauttia siitä, että F on elämässäni ja minulla on ihana, iso, extended-perhe!
  • Yritän olla potematta huonoa omatuntoa. Huonoa omatuntoa pyykkipinoista, liian pitkistä työpäivistä ja siitä, ettei aina ehdi nähdä ystäviä, palauttaa kirjaston kirjoja tai vastata blogikommentteihin päivittäin.
  • Nauran! Kauhea sanoa, mutta viime vuonna nauru, se vatsan pohjasta kumpuava rötkötysnauru, oli vähemmässä kuin koskaan ennen.

Mitäs sinä toivot tai lupaat?

-Karoliina-

pipo, White Moment // takki, H&M // leggarit ja tunika, Vimma* // kengät, H&M

*saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Lue myös

X