Kolmistaan

Sähköiset talvihiukset aisoihin

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Nyt voi todella sanoa, että tällä viikolla on ollut pipokelit. Pipo ja -27°c. Se onkin ihana yhdistelmä hiusten kanssa.

Mun ja F:n pelastus tänä talvena ollut erilaiset lettikampaukset. Huomasin jo aikaisemmin, että letti on ainoa kampaus, joka a) pysyy F:n menossa koko hoitopäivän ja b) ei paina pientä päätä pipon ja kypärämyssyn alla.

Viime viikkojen aikana olen kuitenkin innostunut lettiämään myös omia hiuksiani, koska sain joululahjaksi äidiltäni Jenni`s Hairdays -Jennin Letille-kirjan (ja koska hiukseni ovat niin kauheassa kunnossa, ettei niitä kehtaa pitää enää auki).

Paras tapa kesyttää pipon alle jäävä ja sisällä sähköstä lentävä tukka onkin minusta juuri letti. Sen voi tehdä jopa yhden päivän ”vanhoihin” hiuksiin, ja jos sähköisyys hiuksissa yltyy, voi lettikampauksen alle suihkutella kevyttä hiuksiin jätettävää hoitoainetta.

Niin ja ei tämä kuvienkaan vähän rähjäinen, koko päivän menossa mukana pysynyt sotkuletti ole hullumpi. Itse asiassa pidän siitä enemmän kuin ihan tuoreesta ja siististä aamuletistä.

-Karoliina-

Lue myös

X