Kolmistaan

Cake Pops – maailman helpointa leivontaa

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Mä olen viime viikoina huomannut, että joissain asioissa voi mennä vähän helpomman kaavan kautta. Ensin annoin F:n valmistaa valmisjauhoseosmuffineja, ja ystävänpäiväksi me ”leivoimme” kakkutikkareita. Leivonta siksi lainausmerkeissä, koska hommahan eteni näin:

Helpot Cake Popsit

  1. Murskaa muutama paketti keksejä muovipussissa pieneksi hipuksi (meillä oli gluteenittomia ”Dominoita” + suklaakaurakeksejä).
  2. Kaada muruset kulhoon ja sekoita joukkoon paketillinen maustamatonta tuorejuustoa sähkövatkaimella suristellen.
  3. Muotoile massasta palloja, tökkää grillitikku palluraan ja anna sitten koko komeuden jähmettyä jääkaapissa yön yli (varmaan pari tuntiakin riittäisi).
  4. Dippaa kovettuneet kakkutikut valkosuklaaseen, elintarvikevärillä värjättyyn valkosuklaaseen ja koristeisiin.
  5. Herkuttele!

Mietinpähän vaan, voisiko tällä tavalla tehdä juustokakku-kaurakeksi-vadelmapalloja. Tai jotain ihania voileipäkakkupalluroita. Nams!

-Karoliina-

Lue myös

X