Kolmistaan

OOTD Kids – Vans, Adidas ja Ellos Kids

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Kerroin viime viikolla, että sain valita Elloksen valikoimasta blogiyhteistyön merkeissä meikkipeilin. Toiset asiat, jotka postipakettiini löysivät tiensä, olivat nämä kuvissa näkyvät F:n kevätvaatteet. Kuten jo aikaisemmin kerroin, on F alkanut pitää yhä enemmän kollarihousuja, joten päätin tilata vielä aika vaatimattomaan housuvalikoimaan yhdet pöksyt lisää – ihanat Adidakset.

Senhän jo tiesinkin, että Elloksen Kids -mallisto on laaja ja hyvä, koska olen tutustunut siihen jo aikaisemmin, mutta merkkituotteiden määrä oli iloinen ylläri. Sitten viimekatsomisen Ellokseen kun on tullut niin aikuisille kuin lapsillekin hirveästi uusia urheilu- ja vapaa-ajanvaatteita ja kenkiä.

Vansit olivat luonnollinen valinta kesää ajatellen, koska ne ovat tunnetusti yhdet parhaista tennareista jaloissa. Takiksi valikoitui Ellos Kidsin vuorellinen bomber-mallinen farkkutakki, joka mielestäni menee yhtä hyvin niin rentoje housujen kuin vaikka vähän juhlavammankin mekon pariksi. Farkkurotsit eivät ole olleet koskaan F:n omia suosikkeja, mutta tämä pilkullinen versio teki niin vaikutuksen häneen, että kuvausten jälkeinen päivä meni takissa. Ihan sisätiloissa, vähän kuin pusakkana.

Joko siellä odotellan tennari- ja farkkutakkikelejä?

*postaus sisältää affilinkkejä

Lue myös

X