kolmistaan - Banneri

Nämä vanhat biisit (joihin ei ole tietenkään kunnollisia musavideoita) ovat aina vaan niin timanttisia. Kenelle muulle tämä soittolista nostaa nostalgiset fiilikset?

-Karoliina-

 

Kommentit (2)

Olkinaisesta tulee hyvin nostalgiset fiilikset siten, että eräällä festarilla ollessani hädin tuskin yläasteella (eli vuonna -99) sattui Miljoonasateen keikan aikana paikalle sadekuuro. Bändi päätti sitten kutsua sen koko yleisökadon kokeneen tapahtuman yleisön kanssaan lavalle. Fiilis oli huikea vaikkakin jo silloin haikea. Se oli myös viimeinen vuosi kun kyseinen festari pienellä paikkakunnalla järjestettiin, vaikka 10 vuotta taaksepäin se oli aina loppuunmyyty. Kiitos fiilistelystä. 🙂

Oi ihana muisto <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X