kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 16.03.2016

Parhaat tärpit Forumin Hintasirkukseen

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Tänään keskiviikkona starttaa Forumin Hintasirkus, joka kestää aivan sunnuntaihin (20.3) asti. Mä pääsin valitsemaan Hintasirkus-tuotteista (hypoteettisesti) omat suosikkini. Sellaiset, joita nyt kuvastosta himoitsen, jopa tarvitsen! Ja joista ajattelen myös teidän innostuvan.

Täytyy sanoa, että Forum on nyt pullollaan aika huikeita etuja. Erityisesti nuo naamiaisasut (vappu ja päiväkodin naamiaiskemut tulevat yllättävän pian!), piilolinssineste (maksaa yleensä tooooodella paljon enemmän) ja The Body Shopin aina yhtä hyvä käsirasvat saisivat tämän naisen kyllä liikkeelle ja kohti Forumia, jos tauti ei olisi kaatanut sänkyyn. Mutta menkää te 🙂

Omat suosikkisi voit käydä kurkistamassa alekuvastosta täältä.

Ja sitten vielä niihin Kolmistaan-lemppareihin Hintasirkuksesta:

The Body Shop -käsivoiteet 8e (norm. 15,40) // Luckanissa espanjan- ja englanninkieliset Astrid Lindgrenit -20% (HUOM! Tarjous ke-la) // JC Jeans Companyssä kaikki normaalihintaiset tuotteet -25% // Granit, valokuvavaijerit -20%

Kicks Make Up runsaasti meikkejä -20% // Intersportista Converse A/S Leather High 79,90e (norm. 120,00e) // Junge Juice Barissa Kevätpörriäinen 4,5e (norm. 5,95e) // Vila-villakangastakki 49,95 (norm. 99.95)

Gigantti, langaton kaiutin 39e (norm. 59e) // // Hairlekiinista Color Maskit 9,90e (norm. 16,50e) //    // Optikko Arvolassa isoja Bio Soak -piilolinssinesteitä 3kpl yht. 15e // Butterick`s lasten naamiaisasut 6,90e (norm. alk 19,90e)

Hyviä shoppailuja!

-Karoliina-

*jos tuotteessa ei ole erityismainintaa, on tarjous voimassa ke-su (tai niin kauan, kun tuotteita riittää)

 

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X