Kolmistaan

Parhaat tärpit Forumin Hintasirkukseen

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Tänään keskiviikkona starttaa Forumin Hintasirkus, joka kestää aivan sunnuntaihin (20.3) asti. Mä pääsin valitsemaan Hintasirkus-tuotteista (hypoteettisesti) omat suosikkini. Sellaiset, joita nyt kuvastosta himoitsen, jopa tarvitsen! Ja joista ajattelen myös teidän innostuvan.

Täytyy sanoa, että Forum on nyt pullollaan aika huikeita etuja. Erityisesti nuo naamiaisasut (vappu ja päiväkodin naamiaiskemut tulevat yllättävän pian!), piilolinssineste (maksaa yleensä tooooodella paljon enemmän) ja The Body Shopin aina yhtä hyvä käsirasvat saisivat tämän naisen kyllä liikkeelle ja kohti Forumia, jos tauti ei olisi kaatanut sänkyyn. Mutta menkää te 🙂

Omat suosikkisi voit käydä kurkistamassa alekuvastosta täältä.

Ja sitten vielä niihin Kolmistaan-lemppareihin Hintasirkuksesta:


The Body Shop -käsivoiteet 8e (norm. 15,40) // Luckanissa espanjan- ja englanninkieliset Astrid Lindgrenit -20% (HUOM! Tarjous ke-la) // JC Jeans Companyssä kaikki normaalihintaiset tuotteet -25% // Granit, valokuvavaijerit -20%


Kicks Make Up runsaasti meikkejä -20% // Intersportista Converse A/S Leather High 79,90e (norm. 120,00e) // Junge Juice Barissa Kevätpörriäinen 4,5e (norm. 5,95e) // Vila-villakangastakki 49,95 (norm. 99.95)


Gigantti, langaton kaiutin 39e (norm. 59e) // // Hairlekiinista Color Maskit 9,90e (norm. 16,50e) //    // Optikko Arvolassa isoja Bio Soak -piilolinssinesteitä 3kpl yht. 15e // Butterick`s lasten naamiaisasut 6,90e (norm. alk 19,90e)

Hyviä shoppailuja!

-Karoliina-

*jos tuotteessa ei ole erityismainintaa, on tarjous voimassa ke-su (tai niin kauan, kun tuotteita riittää)

 

Lue myös

X